<-- xxxdir =d2--->

Pameijer

de meeste mensen zijn andere mensen

De zorg in Nederland verandert. Pameijer heeft een aangescherpte missie en nieuwe dienstverlening. Pameijer vindt dat iedereen in de samenleving ertoe doet. Alle communicatie moet dit, intern en extern, bevestigen en versterken.

De zorg in Nederland wordt opnieuw ingericht. In dit proces moeten zorginstellingen zich duidelijker profileren. SLW ondersteunt Pameijer hierin op diverse manieren. Creatief meedenken om te komen tot onverwachte oplossingen, ontwikkelen van (interne) campagnes, visuele vertalingen van complexe informatie en processen, ontwikkelen van ondersteunende tools voor medewerkers en/of cliënten, creëren van content in de juiste tone of voice. Met de missie van Pameijer en de wensen van de eindgebruiker voor ogen.

korte film

Voor Pameijer ontwikkelden we een korte film om haar vernieuwde dienstverlening kort en krachtig te communiceren. Uitgangspunt: Pameijer kijkt eerst naar wat je kunt en daarna naar waar je hulp bij nodig hebt. Hoofdrolspelers Moëlla, Jeroen, Pim en Theo zijn voorbeelden van deze nieuwe aanpak. Met onuitputtelijk enthousiasme geven zij een kijkje in hun dagelijks leven. Energiegevend!

Wat goed is, móet gezien en gehoord worden.

contact