Een ander perspectief bieden op onderwerpen of groepen mensen: voor minder doen we het niet. Wij hebben een liefdevol fanatisme om te laten zien dat iedereen bijzonder is en gehoord moet worden.

Om dat te kunnen bereiken, werken we samen met de juiste partners: beslissers die zonder vooroordelen durven te luisteren naar hun mensen. Die hun eigen overtuigingen in twijfel durven te trekken en antwoorden durven te vinden op ongemakkelijke vragen.

We geven de mensen die meestal niet worden gehoord een stem. Pioniers die een ongemakkelijke boodschap hebben, mensen met een beperking, kwetsbare kinderen, ouderen. Zodat er betere keuzes worden gemaakt voor hen en de wereld. Als we samenwerken met beslissers met díe mindset, brengen we een cultuurverandering teweeg.

We gaan voorbij woorden. We vertolken de kern en maken het zo voelbaar dat je er niet omheen kan. Filmportretten waarbij de ander jou recht in de ogen kijkt. Online platformen waar zielsverwanten elkaar ontmoeten. Handgemaakte poëzie die de rauwheid van het leven omarmt. Een cultuurverandering aanzwengelen doen we met onze ontwerpen. We bieden een nieuwe kijk op wat je dacht te kennen.


Studio Lonne Wennekendonk is een team van nadenkende ontwerpers die geloven in ‘vrouwelijk’ leiderschap. Wij zijn voor (voor)voelen. We geven aandacht door écht te luisteren naar mensen, komen zo tot de kern en inspireren verandering.

Dit doen we o.a. met Paul Röttger voor een inclusieve samenleving, met Joline Jolink voor een betere mode-industrie, met Abma’s voor een smaakvollere en eerlijkere voedingsindustrie en met Jan Alblas voor menswaardigere zorg.

Een ander perspectief bieden?

Een ander perspectief bieden op onderwerpen of groepen mensen: voor minder doen we het niet. Wil je verkennen hoe we samen verandering kunnen inspireren? Drink een kop koffie met Lonne!